Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-witlof-kaasschotel recept
Kip-witlof-kaasschotel recept

Kip-witlof-kaasschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine blokjes of reepjes en bestrooi met de kruiden. Haal stronkjes uit witlof en snijd witlof in reepjes van 1 cm. Borstel champignons en snijd wit van bosui en in ringetjes, houd het loof apart. Bak kipfilet goudbruin in ca. 12 min. in olie. Schep uit pan en houd het warm. Rest van olie in pan en bak witlof, champignons en bosuitjes in ca. 3 min. Schep creme fraiche en de kaas erdoor tot kaas gesmolten is. Meng kipfilet er door en voeg peper en zout toe. Bestrooi met beetje bosuitjesloof. Eten met pasta, rijst of rösti

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip-witlof-kaasschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven