Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet gevuld met gerookte zalm recept
Kipfilet gevuld met gerookte zalm recept

Kipfilet gevuld met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de kipfilets plat. Verdeel de gerookte zalm over de kip. Klap de filets dubbel en steek vast met een cocktailprikker. Zout en peper het vlees. Bak de kipfilet in 10 a 12 minuten bruin en gaar. Haal de filets uit de pan en houd ze warm. Maak de saus. Fruit in de bakboter de sjalot en de knoflook. Blus af met de cognac. Voeg de kreeftensoep toe. Meng de kookroom er doorheen en voeg de rivierkreeftjes toe. Verwarm het geheel zachtjes (niet laten koken. Serveer de kipfilet met een beetje saus en doe de rest in een sauskom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet gevuld met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven