Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipfilet met 4-kazensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in reepjes en bak deze samen met een gesnipperd uitje of sjalotje bruin. Doe er zout, peper en knoflook naar smaak bij. Bereid de 4-kazensaus en doe hier de crême fraiche bij. Doe de saus, de gedroogde tomaten en de kipfilet in een ovenschaal en doe hier de geraspte kaas overheen. Ca. 15 minuten op 180 graden C. in de oven tot de kaas een mooie bruine kleur heeft.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en een Italiaanse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met 4-kazensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven