Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met appelstroop en zoete boontjes recept
Kipfilet met appelstroop en zoete boontjes recept

Kipfilet met appelstroop en zoete boontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de kipfilets op normale wijze. Laat ondertussen de appelstroop zacht worden door de pot in een bakje heet water te zetten. Kook de sperziebonen ongeveer 3 tot 4 minuten. Snijd de kipfilets door het midden over de lengte zodat je een soort broodje krijgt. Doe er in elke kipfilet ongeveer 2 eetlepels appelstroop in. Zet ze onder de grill van uw oven voor ongeveer 2 tot 3 minuten. Als u geen grill heeft, doe het dan in een oven op de bovenste stand ongeveer 2 tot 3 minuten op 180 graden C. Doe de sperziebonen in een wok of diepe bakpan. Laat de bonen eventjes bakken en gooi dan een flinke scheut ketjap manis erin. Laat het flink heet worden zodat de ketjap gaat koken. Goed roeren. Als de ketjap wat dikker begin te worden een handje suiker erbij doen en 1 tot 2 minuten op hoog vuur flink laten koken. Van het vuur halen en in een koude schaal of bak doen. Samen met de kipfilets op serveren. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet met appelstroop en zoete boontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven