Zoete hete kip
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 756418
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd de in blokjes van ongeveer 2 cm.
- Vervolgens de champignons en de snijden in stukjes.
- Dan doe boter in een braadpan en voeg eerst de champignons en toe.
- Nadat deze geblanceerd zijn, voeg de en sambal toe en bakken totdat de kip bijna gaar is.
- Hierna voeg je de ketjap manis en de toe en laten sudderen voor 2 tot 4 minuten.
- Als het klaar is, kan je naar eigen smaak nog sambal of toevoegen.
- Lekker met rijst of gewoon met patat dat kan ook.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hete kip41u
-
Recept
Sjeeny's hete kip445m
-
Recept
Hete kip (Indische)42u55m
-
Recept
Hete kip in tomatensaus413u
-
Recept
Hete Kip41u
-
Recept
Ajam Pedis (zeer hete kip)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
- zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zoete ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 243 kcal | 12% | 972 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 10% | 8 g. |
Waarvan onverzadigd | 4 g. | 13% | 16 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |