Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met bieslook, roomkaas en ham recept
Kipfilet met bieslook, roomkaas en ham recept

Kipfilet met bieslook, roomkaas en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilets halveren, peper en zout toevoegen en bakken. Ondertussen de roomkaas in een steelpannetje verwarmen en gesneden stukjes ham er door heen. Als de kaas zacht, warm en (enigszins) vloeibaar is geworden de bieslook er door heen (knippen) en pan van het vuur. Kaas rijkelijk over kipfilet. Heerlijk! Serveren met gebakken aardappels en een lekkere sla. Smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met bieslook, roomkaas en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven