Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met spek, champignons, paprika en creme fraiche recept
Kipfilet met spek, champignons, paprika en creme fraiche recept

Kipfilet met spek, champignons, paprika en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met het koken van de rijst. Onderstaande kun je doen tijdens het koken van de rijst. Als de rijst aan het koken is, ga je verder met het snijden van de kipfilet, champignons en paprika in blokjes. Snijd de ui in halve ringen. Bak de spekreepjes krokant. Haal de spek uit de pan en doe het in een bakje. Bak in dezelfde boter de kipfilet en de ui. Als de ui gefruit is, voeg je de champignons en de paprika toe. Als de kipfilet goudbruin is, voeg je de spekreepjes en de mais toe. Dit alles 1 minuut al roerend bakken. Hierna de creme fraiche toevoegen en alles nog eens goed door roeren. De rijst en de kipfilet apart serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met spek, champignons, paprika en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven