Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipfilet met vruchtensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip inwrijven met zout, peper en kerrie. De boter verhitten en de kip in 10 minuten gaarbakken. Af en toe keren. Intussen het bolletje gember fijn snijden. In pan doen de gember, sinaasappelsap, citroensap en fruitcocktail en 1 minuut zachtjes koken. In kommetje de aardappelzetmeel aanlengen met wat water en er een papje van maken. Al roerende aan het vruchtenmengsel toevoegen. Kip op bord leggen en de vruchtensaus er over schenken.

Serveersuggesties

Dit recept is ook heel lekker voor kinderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet met vruchtensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven