Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipflapjes recept
Kipflapjes recept

Kipflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladereeg laten ontdooien (2 plakjes per flapje). Kip in stukjes snijden. Kip bakken, paturain erbij voegen samen. Kerriepoeder en cayennepeper naar smaak toevoegen. De kipmassa moet een mooie gele kleur krijgen. Zachtjes laten sudderen. De kipmassa verdelen over 2 plakjes bladerdeeg. De andere plakjes bladerdeeg erboven op doen en dichtmaken. Oven voorverwarmen op 220 graden C. en in ongeveer 35 minuten klaar bakken. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit kipflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven