Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiplasagne met paddestoelen recept
Kiplasagne met paddestoelen recept

Kiplasagne met paddestoelen


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden. Smelt in een hapjespan 25 gram boter. Bak de kipfilet in 3 minuten net gaar.
Schep de kipreepjes uit de pan, voeg indien nodig een extra klontje boter toe. Fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de dragon en zout en peper naar smaak toe. Voeg de paddenstoelen toe en bak 3 minuten. Voeg de bloem toe en bak 2 minuten mee. Schenk langzaam en al kloppende de melk erbij. Breng aan de kook en klop tot een gladde gebonden bechamelsaus. Neem de pan van het vuur en voeg de kipreepjes en de paddenstoelen toe.
Maak in de ovenschaal lagen van lasagnebladen en de saus, begin met de saus en eindig met de saus.
Leg er de mozzarella op en bestrooi met de Parmezaanse kaas en peper naar smaak. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 27.5 minuten goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kiplasagne met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven