Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenborst gevuld met olijven recept
Kippenborst gevuld met olijven recept

Kippenborst gevuld met olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200ļC. Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de ingrediŽnten voor de vulling. Maak met een scherp mes in elke kipfilet 4 diepe inkepingen en druk daar de vulling (de olijvenpuree) in. Verhit in de braadpan de olie en bak de filets aan beide zijden bruin. Doe de filets zonodig over in een ovenvaste schaal en maak deze in ongeveer 9 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenborst gevuld met olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven