Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kippensoep ala Lucie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippenpoten opzetten met de bouillonblokjes en langzaam laten trekken tot de kip gaar is. Kip uit de pan halen, af laten koelen en van het bot plukken. De gesneden groenten, vermicelli en het pakje kippensoep toevoegen. Alles aan de kook brengen, gaar laten worden, de geplukte kip er bij doen en doorkoken. Eventueel wat peper en zout naar smaak toevoegen. Lekker met stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippensoep ala lucie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven