Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenvinken in fruitige kerrie recept
Kippenvinken in fruitige kerrie recept

Kippenvinken in fruitige kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit wat olijfolie en stoof de sjalot. Schuif de sjalot opzij en leg de kippenvinken in het midden van de kookpot. Laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelen, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Dek af en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Bind eventueel lichtjes met wat instant sausbinder. Serveer met tarwegriesmeel (couscous).

Serveersuggesties

Kippenvinken kan je in diepvries vinden in de Colruyt

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenvinken in fruitige kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven