Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippilav met rozijnen recept
Kippilav met rozijnen recept

Kippilav met rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een hapjespan. Bak de ui en de wortel 3 minuten. Voeg de komijn toe en bak 1 minuut mee. Voeg de rijst en de rozijnen toe en bak 2 minuten mee. Schenk beetje bij beetje de hete bouillon alroerend in de pan en breng het rijstmengsel aan de kook. Kook de rijst ca. 16 minuten op matig vuur. Roer regelmatig even door. Voeg de kip toe, breng op smaak met zout en peper en warm het geheel goed door. Garneer met de koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippilav met rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven