Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipschotel met groente recept
Kipschotel met groente recept

Kipschotel met groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, maak de groenten schoon en snijd alles in plakken of stukjes. Kook de aardappelen ca. 15 minuten afgedekt in 250 milliliter water met bouillon. Voeg na ca. 10 minuten de wortels, de koolrabi en na ca. 12 minuten de peultjes toe. Giet alles af en bewaar de bouillon. Dep ondertussen de kipfilet droog. Bak hem ca. 3 minuten aan beide kanten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en snijd in plakjes. Leg de kip met de groenten en de aardappels in een ingevette ovenschaal. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pel en snipper de ui en fruit hem in de boter. Fruit de bloem kort mee. Roer de melk en de bouillon er doorheen en breng aan de kook. Smelt de kaas erin. Breng de saus op smaak en giet hem over de schotel. Gratineer de schotel gedurende 15 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipschotel met groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kipschotel met groente heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker - ik gebruik gemalen kaas in plaats van smeerkaas.
    Kate gaf dit recept op 7 juli 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven