Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipshoarma met iets slankere knoflooksaus recept
Kipshoarma met iets slankere knoflooksaus recept

Kipshoarma met iets slankere knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Maak een marinade van de shoarma kruiden, 1 uitgeperst teentje knoflook en de olijfolie. Marineer hier de kip een uurtje in. Meng de mayonaise of frietsaus, de creme fraiche en het andere uitgeperste teentje knoflook door elkaar en laat dit ook een uurtje op elkaar in werken in de koelkast. Bereidingswijze: Bak de gemarineerde kip aan in een koekenpan. Stop ondertussen de pitabroodjes in de broodrooster of oven. Als deze gaar zijn, de broodjes open snijden en van binnen insmeren met de knoflooksaus. Onderin wat van de fijn gesneden andijvie stoppen en vervolgens een schep van de kip, weer wat andijvie, kip enzovoort tot dat het broodje vol is. Als laatste nog een flinke schep knoflooksaus en eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipshoarma met iets slankere knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven