Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kokos kip recept
Kokos kip recept

Kokos kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de kipfilets gaar. Als ze gaar zijn, giet je al het vocht weg en strooi je er flink kerriepoeder overheen. Tegelijkertijd kook je op een andere pit de rijst gaar en bereid je daarnaast op wr een andere pit de witte saus volgens de aanwijzingen op het zakje. Als de witte saus klaar is: vermengen met de kokos en de suiker. Breng daarna de boontjes aan de kook, maar houd die nog een tijdje apart tot je gaat eten. Vermeng de kip met de saus en serveer het. Leg er op het laatst wat van de inmiddels gekookte boontjes bovenop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kokos kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven