Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koolrabi met kippengratin recept
Koolrabi met kippengratin recept

Koolrabi met kippengratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de koolrabi's, maak ze schoon, halveer ze en snijd ze in plakjes. Gaar de plakjes in ca. 50 milliliter kokend water. Kook de diepvrieserwten de laatse 5 minuten mee, giet de groenten af en vang het groentenat op. Snijd het vlees in grote stukken en bak ze portiegewijs in hete olie ca. 10 minuten rondom goudbruin aan. Breng op smaak met zout en peper. Voeg al het vlees samen en roer er 9 eetlepels room door. Roer het sauspoeder door het groentenat en laat het ca. 1 minuut koken. Snijd de boter in stukjes en roer hem door de saus. Roer de overige room door de saus en breng op smaak met zout en peper. Doe de koolrabi, de diepvrieserwten en het vlees in een ingevette ovenschaal. Giet de saus eroverheen. Bak het geheel ca. 10-1 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Garneer de schotel met kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koolrabi met kippengratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Koolrabi met kippengratin heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik zag de koolrabi in de winkel liggen maar weet er weinig van, daarom opgezocht en kwam bij jou terecht, ik ben van plan het te proberen, dank je voor het gerecht kipschotel. carla
    Carla gaf dit recept op 15 mei 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven