Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante kip (dijtjes of fillet) recept
Krokante kip (dijtjes of fillet) recept

Krokante kip (dijtjes of fillet)


Ingrediënten


Bereidingswijze


ALs je fillet gebruikt, verwijder dan het haasje en snij de fillet in de lengte door zodat je een plat stuk vlees hebt (zo dik als een schnitzel). Marineer de kip in de olie (beide), soja, en kruiden. Laat 10 min staan, voeg de bloem toe en verdeel deze over het vlees. Verhit een pan op hoog vuur en voeg de olie toe. Bak de kip op hoog vuur goudbruin en knapperig. Haal na +/- 7 min bakken uit de pan en laat uitlekken op een stukje keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante kip (dijtjes of fillet) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Krokante kip (dijtjes of fillet) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker, je moet allen wel veel bloem gebruiken voor een goede coating
    Meatorange gaf dit recept op 20 maart 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven