Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Magere kippenhamburgers recept
Magere kippenhamburgers recept

Magere kippenhamburgers


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Alles in de keukenrobot mixen (maar je kan dit ook met hand doen) per hamburger 130 gram mengsel nemen, er een ronde frikandel van rollen en daarna platdrukken. De hamburgers bakken in de pan. Om op een gezonde manier te bakken kan je een weight-watchers bakvel gebruiken, dan heb je geen vetstof nodig. Maar ook met een klein beetje olijfolie heb je nog een gezonde hamburger.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit magere kippenhamburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven