Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke kipfilet recept
Makkelijke kipfilet recept

Makkelijke kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de kip in een kom en knijp de citroen erboven uit. Voeg geruime hoeveelheid olijfolie toe en masseer de kip goed in. Laat 10 minuten staan. Zet ondertussen de grillpan (gewone pan kan ook) op hoog vuur en wacht tot deze begint te walmen. Leg de kip erin, 5 minuten aan beide kanten en klaar. De kip heeft een lichte citroensmaak en is door het zure van de citroen extra mals geworden, omdat dit enzymen afbreekt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijke kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven