Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaanse kalkoenfilet recept
Marokkaanse kalkoenfilet recept

Marokkaanse kalkoenfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de kalkoenfilet, ui, kaneel, komijn, chilisaus, kikkererwten en bouillon in een grote pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat de kalkoenschotel afgedekt 1 5 minuten pruttelen. Voeg de abrikozen toe en breng opnieuw aan de kook. Laat hem op laag vuur, met de deksel op de pan, nog 1 5 minuten pruttelen. Roer in een kommetje de maizena met het water tot een glad papje en voeg al roerend toe aan de kalkoenschotel. Breng al roerend aan de kook zodat het stoofvocht gebonden wordt. Draai het vuur laag en laat de schotel nog 5 minuten pruttelen. Schep de helt van de koriander door de kalkoenschotel, doe hem over op een voorverwarmde schaal en garneer met de rest van de koriander.

Serveersuggesties

Lekker met couscous of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marokkaanse kalkoenfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven