Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Met zalm gevulde kipfilet met bieslooksaus recept
Met zalm gevulde kipfilet met bieslooksaus recept

Met zalm gevulde kipfilet met bieslooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet de kipfilet voorzichtig onder plastic en doe er zout en peper op. Snijd de zalm in vieren en leg op elke kipfilet een stukje. Rol dit op en steek met de tandenstokers de kipfilet vast. Doe hierop ook weer peper en zout. Wentel ze door de bloem en bak ze in een pan met de bakboter goudbruin. Leg ze op een bakplaat en schuif ze voor 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden C. Zet nu in een steel- of sauspan de witte wijn en de gevogeltefond op en kook dit in tot de helft. Voeg nu de room toe en kook dit ook weer in tot de helft. Roer er kleine stukjes gesneden roomboter door maak op smaak met peper en zout en bindt af met de allesbinder. Voeg nu als laatste de gesneden bieslook toe. Haal de kip uit de oven. Verwijder de stokjes uit de kip en snijd hem door de helft. Leg de kip helften op een bij dit gerecht door u gekozen groente (bijvoorbeeld snijboontjes) en doe de saus er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit met zalm gevulde kipfilet met bieslooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven