Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie Goreng Ajam dan Udang (mie met kip en garnalen) recept
Mie Goreng Ajam dan Udang (mie met kip en garnalen) recept

Mie Goreng Ajam dan Udang (mie met kip en garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in reepjes en doe die in de marinade.
Laat een kwartiertje staan.
Als je gedroogde champignons gebruikt, moet je die een half uur in water laten weken.
Het steeltje niet gebruiken en de rest in plakjes snijden.
De bamboescheuten afspoelen en zo nodig in reepjes snijden.
Doe dit ook met de wortel.
Kook de mie.
Doe olie in de wok en bak de kip met de marinade tot die mooi bruin zijn. Haal het vlees uit de wok.
Doe olie in de wok en bak de peper, de knoflook, de shiitakes en de gember.
Voeg de wortel en de bamboe toe en roerbak dit tot de wortel gaar is.
Voeg het vlees en de garnalen toe.
Roer bouillon, ketjap, suiker door elkaar en giet dit bij het vlees en de groenten.
Voeg de taugé en de lente-ui toe.
Doe wat olie in een braadpan en bak de mie.
Bind de saus met wat maïzena.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mie goreng ajam dan udang (mie met kip en garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven