Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mihoen Ajam Bawang (Mihoen met kip en ui) recept
Mihoen Ajam Bawang (Mihoen met kip en ui) recept

Mihoen Ajam Bawang (Mihoen met kip en ui)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
Snipper de uien fijn.
Maak de mihoen zoals aangegeven op de verpakking.
Laat de mihoen goed uitlekken in een vergiet.
Bak de kipfilet in wat olie met de oestersaus, knoflook en wat zout. Als de kip filet bruin begint te worden, voeg dan de uien en de tauco bij het geheel en schep alles goed door.
Als de uien glazig beginnen te worden, voeg dan de bouillon, sambal oelek en de ketjap toe. Laat alles ca. voor 5 minuten zachtjes doorkoken. Maak een papje van de maizena en wat water en bindt het vocht hiermee.
Als de saus is gebonden de mihoen toevoegen en goed doorscheppen. Eventueel garneren met wat gesnipperde bosuitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mihoen ajam bawang (mihoen met kip en ui) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven