Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Murgh kali mirch (pittige paprikakip)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Ontdoe de pepers van zaad en zaadlijsten en snijd deze in dunne ringetjes.
Ontdoe de paprika van zaadlijsten en snijd deze in repen.
Pel de knoflook en hak deze fijn.
Snijd de kip in reepjes.
Wrijf de peperkorrels fijn in een vijzel.
Verhit de olie op een halfhoog vuur.
Bak de ui, peper, paprika en knoflook gedurende 7 minuten tot ze zacht zijn.
Roer de currypasta erdoor en bak nog 1 minuut.
Voeg de kip toe en bak die 15 minuten mee.
Voeg een paar eetlepels water toe.
Breng op smaak met zouten roer de peper erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit murgh kali mirch (pittige paprikakip) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven