Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Oengkep ajam (kippenlevertjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wijf de boemboe’s over de kippenlevertjes.
Braad de kippenlevertjes in de boter tot ze goud bruin zijn.
Blus het geheel met het water, citroensap en ketjap.
Laat de kippenlevertjes 30 minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oengkep ajam (kippenlevertjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Oengkep ajam (kippenlevertjes) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk ... en snel klaar ... heb wel wat toegevoegd. Maizena en gesnipperde bosui voor de frisheid. Uk denk dat kleine Roma tomaatjes doorgesneden ook lekker zijn om er door te doen op het laatst.
    Jacqueline Kluijtmans gaf dit recept op 13 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven