Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pan met kerrie recept
Pan met kerrie recept

Pan met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de snijbonen schoon en snijd ze fijn.
Kook de snijbonen afgedekt 12 minuten in weinig water met wat zout.
Giet de snijbonen af.
Kook de rijst volgens aanwijzing verpakking met wat zout.
Maak de paprika, de lente-uitjes en de champignons schoon en snijd alles in stukjes.
Snijd het vlees in blokjes.
Verhit de olie in een pan.
Bak het vlees rondom op hoog vuur en haal uit de pan.
Bak de champignons, de lente-uitjes en de paprika in het bakvet.
Voeg het vlees en de snijbonen toe.
Voeg de kerrie en de bloem toe en bak kort mee.
Voeg 250 milliliter water toe en breng het geheel aan de kook.
Laat 5 minuten zachtjes koken en breng op smaak met zout en peper.
Was de peterselie en knip ze fijn.
Schep de zure room en de peterselie door de pan met kerrie.
Kook de rijst en serveer het samen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pan met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven