Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

PARELHOEN MEDAILLONS A LA AURIZIO


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotjes klein snijden, dragon klein snijden.
Verwarm in een pan de olijfolie en de boter.
Is dit eenmaal op temperatuur dan voegt u de sjalotjes toe.
Laat dit op een middel vuur branden, kijk uit dat de boter niet verbrandt.
Kruidt de parelhoen medaillons voor met zout en peper.
Rol deze in de meel tot ze mooi egaal bedekt zijn.
Wanneer de sjalotjes mooi goudbruin van kleur zijn, voegt u de parelhoen toe in de pan.
Laat beide kanten van de medaillons ook goudbruin bakken, c. a. 2 minuten per kant.
Wanneer de medaillons de juiste kleur hebben, voegt u de dragon toe in de pan.
Kort daarna voegt u de witte wijn toe, laat de wijn reduceren.
Als deze gereduceerd is voegt u de kippenbouillon toe, draai het gaspit groot.
Zorg er voor dat de saus zich tot een mooie crème vormt.
Breng deze eventueel nog op smaak met zout en peper.
Als de saus klaar is legt u de medaillons op het bord.
Decoreer het bord met de overige saus en dragon.
Bijlage Tip:
• Aardappel Gnocchi in boter en saus
• Verse seizoen groente

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit parelhoen medaillons a la aurizio recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven