Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pilav van quinoa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster ondertussen de pijnboompitten 3 minuten in een koekenpan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord.
Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan op middel­hoog vuur en bak de ui en peen 10 minuten. Neem uit de pan. Verhit 2 eetlepels olie in dezelfde pan en bak de kip in 5 minuten gaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de ui, peen, krenten en spinazie in delen toe en bak nog 2 minuten.
Voeg de quinoa toe en schep om tot de spinazie iets is geslonken. Breng op smaak met peper en zout en schep de pijnboompitten erdoor.

Allergenen Informatie

Voor dit pilav van quinoa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven