Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige cordon bleu recept
Pittige cordon bleu recept

Pittige cordon bleu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet open en vul deze met de salami en de mozarella. Steek deze dicht met een cocktail-of satéprikker. Bestrooien met peper en een heel klein beetje zout.* Verhit de olijfolie in een grillpan of koekenpan. Als de olie heet is, leg dan de kipfilet in de olie en bak deze aan beide kanten goudbruin. Als de filet's gaar zijn serveren met bv geroosterd brood of een pastagerecht. * Je kunt voor deze filets het best zo min mogelijk zout gebruiken. Houd er rekening mee dat de salami de filet van binnenuit kruid!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige cordon bleu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven