Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pong Tja Kee recept
Pong Tja Kee recept

Pong Tja Kee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kool en peultjes snijden. Knoflook fijnsnijden en fruiten in olie, bouillon van de kip toevoegen (1 kopje), de kip, de garnalen, de groenten, de ketjap, peper en zout naar smaak toevoegen en het geheel binden met wat meel. Een drupje azijn voor de smaak. Bereiding van frikandelletjes: 200 gram van de garnalen fijnmaken met 2 teentjes knoflok, 1/2 eetlepel meel, wat peper en zout en hiervan balletjes maken. Kook ze in water.

Allergenen Informatie

Voor dit pong tja kee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven