Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Roergebakken kalkoenfilet met spinazierisotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en laat uitlekken. Kook de risotto in een grote pan met 450 milliliter water volgens aanwijzing verpakking.
Meng de spinazie erdoor en laat al omscheppend slinken en doorwarmen. Meng de kaaas erdoor en laat het al omscheppend smelten.
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes. Snijd de kalkoenfilet in blokjes of reepjes en bestrooi met zout en peper.
Verhit de olie in een wok en roerbak de kalkoenfilet bruin, voeg de pesto toe en laat de kalkoen in 2 minuten gaar worden. Voeg de bosui toe en bak nog 1 mniuut mee.
Verdeel de risotto over de borden en schep de kalkoenfilet er bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roergebakken kalkoenfilet met spinazierisotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven