Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roergebakken parelhoen met broccoli recept
Roergebakken parelhoen met broccoli recept

Roergebakken parelhoen met broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de parelhoenfilets in reepjes. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in smalle reepjes. Snijd de champignons in vieren en de lente-uitjes schuin in stukjes van ca. 2 cm. Klop de eieren los en hak de cashewnoten grof. Verhit de boter in de wok, laat uitbruisen en voeg dan de olie toe. Roerbak als de olie goed heet is, de parelhoenreepjes ca. 3 minuten. Schep ze uit de wok en roerbak vervolgens de broccoli, de champignons, de lente-ui en het geperste knoflookteentje ca. 2 minuten. Doe de losgeklopte eieren erbij en laat enigszins stollen (tot een soort zachte omelet) en schep dan de vleesreepjes terug. Voeg de crème fraîche, de ketchup en de bruine suiker toe en roerbak nog 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Betrooi met de cashewnoten. lekker met mie of mihoen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roergebakken parelhoen met broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven