Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige kipgratin afgedekt met stokbrood recept
Romige kipgratin afgedekt met stokbrood recept

Romige kipgratin afgedekt met stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in stukken. Verhit 10 gram kruidenboter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en roerbak de spekjes en de kipfilet ca. 3 minuten. Schep de kip en de spekjes met een schuimspaan in een ovenschaal. Roerbak in het achtergebleven vet de prei in ca. 2 minuten. Schep de prei door het kip-spekjes mengsel in de ovenschaal. voeg naar smaak zou en peper toe. Maak de saus met de melk volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer de peterselie erdoor en schenk de saus over het kipmengsel. Besmeer de sneetjes stokbrood aan een kant met de rest van de kruidenboter en dek hiermee de ovenschotel af. Strooi de kaas over het brood. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Zet de ovenschotel in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 20 minuten goudbruin en door en door heet worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige kipgratin afgedekt met stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven