Allergie informatie: Roti met masala kip
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de masala kip:
- 500 gram kipfilet
- 1 grote ui
- 3 á 4 teentjes knoflook
- 1 blikje gepelde tomaten (of een blikje tomatenpuree)
- 4 middelgrote aardappels
- kousenband (of een potje haricots verts)
- 3 eetlepels masala kerrie
- 2 eetlepels paprikapoeder
- 2 theelepels djintan (gemalen komijn)
- 2 bouillonblokjes
- 1 á 2 theelepels surinaamse sambal (als je van pittig houdt)
- zonnebloemolie
- water
- Voor de roti:
- 1 pak broodmix van Koopmans
- 300 milliliter handwarm water
- 25 gram boter of margarine op kamertemparatuur
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Roti met masala kip
- Allergieen informatie