Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Riport recept
Sajoer Riport recept

Sajoer Riport


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kip gaar met wat zout en daon salam of laurierblad. Bewaar de bouillon en kook hierin de kool halfgaar. Kook ook de boontjes halfgaar in de bouillon. Fruit in wat olie de ui, knoflook, trassi, ketoembar en djinten. Zijn de uien bruin, doe er dan de geplozen kip, nootmuskaat en peper bij. Voeg nu de uitgelekte groenten met een paar kopjes bouillon toe en laat het even sudderen op klein vuur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer riport recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven