Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Semoor


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sjalotjes, uien, een klein beetje nootmuskaat en witte peperkorrels fijnstampen.

De kipkarbonaden goed wassen en droogdeppen.
Neem een wokpan en doe er boter in.
Als het gesmolten is, dan doe je kipkarbonaden erbij. Braad ze aan alle beide kanten bruin. Doe de fijngestampte sjalotjes, uien, nootmuskaat en witte peperkorrels, de kruidnagel en sambal erbij en op het laatst een klein beetje ketjap erin. Goed doorroeren en even op laag vuurtjes laten sudderen.

Serveersuggesties

Serveer met rijst of gekookte aardappelen en sambal oelek.

Allergenen Informatie

Voor dit semoor recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Semoor heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ziet er heel erg lekker uit, maar ik mis wel wat informatie. Hoeveel sjalotjes, hoeveel uien, hoeveel sambal, hoeveel ketchup e.d.
    C4th gaf dit recept op 2 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven