Allergie informatie: Spaanse kip in sinaasappelroomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenbouten zonder bot en zonder vel
- 10 a 20 milliliter brandy
- 150 milliliter sinaasappelsap
- 3 sprietjes bieslook, klein geknipt
- 1 afgestreken eetlepel maizena
- 6 eetlepels creme fraiche
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Spaanse kip in sinaasappelroomsaus
- Allergieen informatie