Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse kip in sinaasappelroomsaus recept
Spaanse kip in sinaasappelroomsaus recept

Spaanse kip in sinaasappelroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kippenbouten zonder vet in een braadpan snel rondom bruin bakken. De brandy en sinaasappelsap en bieslook erbij doen. Als dit mengsel begint te koken, deksel erop, het vuur heel laag zetten en ongeveer 10 a 15 minuten laten pruttelen tot de kip zacht is. Maismeel met een klein beetje water mengen en de creme fraiche erdoor roeren. Doe dit mengsel bij de kip, op laag vuur, tot het weer begint te koken en wat ingedikt is.

Serveersuggesties

Lekker met rijst of pasta.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaanse kip in sinaasappelroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven