Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Thaise kipkerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een wok en fruit de uien gedurende 5 minuten.
Voeg knoflook en kerriepasta toe roer door en fruit 1 minuut.
Voeg bouillon, santen, suiker, zout en vissaus toe en breng aan de kook.
Doe de courgette en de rode peper erbij. Plaats een deksel op de wok, draai het vuur lager en sudder 10 minuten. Voeg de kip toe en sudder nog 8 minuten.
Doe de taugeh in de wok en roer gedurende 1 minuut goed door.
Dik de saus in met een schepje allesbinder.
Garneer met basilicumblad en serveer er witte rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise kipkerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven