Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise mie met peultjes en cashewnoten recept
Thaise mie met peultjes en cashewnoten recept

Thaise mie met peultjes en cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipfilet snel gaar. Roerbak vervolgens de peultjes en de ui mee. Voeg 1 deciliter water, de mix en de cashewnoten toe en verwarm het geheel door. Roer de mie er doorheen en verhit het geheel nogmaals kort. Kooktip: Serveer er verschillende gerechtjes bij op tafel, zoals seroendeng, kroepoek en atjar. Lekker met een komkommersalade met perzik en een scheutje ketjap manis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise mie met peultjes en cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven