Allergie informatie: Toemis Taugeh-Ajam-Capri
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram taugeh
- 2 stuks kipfilet, in reepjes
- 150 gram peultjes
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 stuks fjngesneden ui
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 1 deciliter dikke santen
- 1 theelepel citroensap
- 1 eetlepel oestersaus
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Toemis taugeh-ajam-capri
- Allergieen informatie