Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraps met kalkoenreepjes recept
Wraps met kalkoenreepjes recept

Wraps met kalkoenreepjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Hak de tomaten fijn. Hak de sjalotjes fijn. Verwijder de zaadjes van de peper en hak hem fijn. Pers de limoen uit. Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Doe de kalkoenreepjes in een schaal en meng de kruidenmix erdoor. Zet de schaal afgedekt 1 uur in de ijskast. Meng de tomaten met sjalotjes, peper, koriander, limoensap, rietsuiker, zout en de helft van de olijfolie door elkaar. Verhit een braadpan en vet hem in met de rest van de olijfolie. Bak de helft van de kalkoenreepjes al roerend in 6 minuten goudbruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Bak de rest van de kalkoenreepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking en leg ze op een bord. Doe het tomatenmengsel en de room in aparte schaaltjes. Verdeel de kalkoenreepjes over de wraps en rol ze op. Serveer de wraprolletjes met het tomatenmengsel en room. Garneer met partjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wraps met kalkoenreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven