Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde courgettes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de courgettes doormidden in de lengte en kook deze ongeveer een kwartier in water. Haal ze uit het water en laat ze afkoelen. Hol ze vervolgens uit met een lepeltje. Leg de courgettes in een ingevette ovenschaal.
Snij de uien en knoflook fijn en fruit deze in de koekenpan. Voeg de gehakt toe en bak dit al roerend mee. Voeg na ongeveer 10 minuten de tomaten toe. Laat dit mengsel nog ongeveer 20 minuten sudderen en als het mengsel stevig is kunnen de courgettes ermee gevuld worden. Strooi wat kaas over de gevulde courgettes en zet de schaal ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven. Als er een goudbruin korstje op komt, is het gerecht gereed en kan het direct opgediend worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgettes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven