Gevulde kalfsschnitzel

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Ingredienten schnitzel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Koekenpan
  • Staafmixer
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pluk de peterselie en snijd de en in stukjes.
  2. Meng, behalve de en de alle ingredienten in een keukenmachine/staafmixer tot een smeuige massa.
  3. Breng het mengsel op smaak met zout en peper en voeg nu de en de toe.
  4. Klop de los en zet ze apart.
  5. Snijd het kalfsvlees in 6 mooie plakken.
  6. Leg elke plak tussen 2 vellen plasticfolie.
  7. Sla ze met behulp van de platte zijde van een hakbijl of met de onderkant van een steelpannetje mooi plat tot een dikte van ongeveer 4 mm. (of laat dit de slager voor u doen) Smeer op elk lapje 1/6 van de vulling en rol ze goed dicht.
  8. Bewaar ze even met de vouw aan de onderkant.
  9. Bestrooi ze met peper en zout.
  10. Wentel ze voorzichtig door de , vervolgens door het en tenslotte door het .
  11. Let erop dat alle kanten (ook zijkanten) bedekt zijn.
  12. Verhit wat olie een een ruime koekenpan en bak de kalfsschnitzels in een paar minuutjes rondom goudbruin.
  13. Zet ze apart tot gebruik.
  14. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  15. Leg de kalfsschnitzels op een ingevette ovenschaal en bak ze af in 15 minuten.
  16. Haal de kalfsschnitzels uit de oven, leg ze op een snijplank en snijd ze elk in 5 a 6 mooie plakjes.
  17. Schik ze op het bord en serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eieren
  • paneermeel, kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
8357 kcal
417%50142 kcal
Vetten
12 g.
17%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
638 g.
245%3828 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde kalfsschnitzel