Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gewokte koude salade recept
Gewokte koude salade recept

Gewokte koude salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding (15 minuten)
1. Haal de peultjes af
2. Snij de broccoli in kleine roosjes
3. Snij de paprika in dunne reepjes
4. Snij de ui in dunne ringen
5. Doe 4 el olie samen met de zijn en de mosterd in een potje met de deksel en schudt tot alles is vermengd en maak af met zout en peper (desnoods zoetstof toevoegen)
6. laat de tonijn uitlekken
7. Snipper de knoflook


Bereiding (15 minuten)
1. Kook de aardappeltjes beetgaar
2. Wok de peultjes, broccoli, de helft van de ui en de paprika met 2 el olie, doe er op het laatste de knoflook bij
3. Laat de ingrediënten afkoelen
4. Doe in een grote schaal de aardappeltjes, peultjes, broccoli, taugé, paprika en de gewokte groente en rauwe ui
5. Lepel daar de dressing overheen
6. Maak het af met de tonijn en de peterselie

Serveersuggesties

Opmerkingen De tonijn kan ook vervangen worden door 100 gr feta kaas

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gewokte koude salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven