Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met blauwe kaas recept
Biefstuk met blauwe kaas recept

Biefstuk met blauwe kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in acht stukken en leg het in het midden op een schaal. Snijd de kaas ook in acht stukken en leg deze om de biefstukjes heen. Zet peper, zout, paprikapoeder en boter op tafel. Aan tafel: Bestrooi een stukje biefstuk met wat peper en zout. Verhit een klein klontje boter in een gourmetpannetje en bak hierin het biefstukje aan een kant bruin. Draai het vlees om en leg er meteen een stukje kaas op. Bak de andere kant bruin en intussen is dan de kaas gesmolten. Bestrooi het met wat paprikapoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met blauwe kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven