Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cheeseburger voor gourmet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui,halveer hem en snijd hem in dunne halve ringen.
Maak de tomaatjes schoon en halveer ze. Verdeel het gehakt in 4 porties en maak van elke portie een platte hamburger.
Verhit een theelepel olie in een gournetpannetje en bak een deel van de tomaatjes en ui ca 3 minuten. Schep ze uit het pannetjes en bak in het bakvet een hamburgertje in 4.5 minuten gaar en bruin.
Leg de tomaat en ui er weer bij en beleg het hamburgertje met een plakje kaas.
Laat de hamburger nog zachtjes bakken tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheeseburger voor gourmet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven