Allergie informatie: Chocolade-frambozenpannenkoekjes voor gourmet
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram bloem
- 1 ei
- 400 milliliter melk
- 75 gram pure chocolade, grof gehakt
- 3 eetlepels frambozenjam
- poedersuiker
- boter
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Chocolade-frambozenpannenkoekjes voor gourmet
- Allergieen informatie